Employers search

Over ons

We zijn een jong en bruisend bedrijf, opgericht door jongeren voor jongeren. Onze focus ligt op het aanbieden van een unieke en onvergetelijke werkervaring voor ambitieuze individuen in de leeftijdsgroep van 16-24 jaar. Bij Good Wave draait alles om de ‘work hard, play hard’ mentaliteit, en dat voel je in alles wat we doen.

We hebben onze snelgroeiende organisatie in twee jaar tijd uitgebreid tot vier succesvolle vestigingen. Dit succes hebben we te danken aan ons leuke en gemotiveerde team: we geloven allemaal in dezelfde missie en we zijn enthousiast om samen nieuwe hoogten te bereiken.

Waarom zou je bij Good Wave willen werken? Nou, om te beginnen bieden we de meest gezellige bijbaan die je je maar kunt voorstellen. Bij ons is elke dag een feest, gevuld met kansen om nieuwe mensen te ontmoeten, te leren en natuurlijk goed te verdienen. We geloven dat hard werken beloond moet worden, en bij Good Wave weten we hoe we dat moeten doen. Er zijn vanwege de snelle groei dan ook meerdere uitdagende doorgroeimogelijkheden.

UbowuimhzNNoa4MAHFMmHvSTRgUoLxEIBnNeon71.jpeg