Hoe JoppBoard en Knaek samenwerken

Algemeen Gepubliceerd op 17/09/2024


Het vinden van geschikt talent kan soms een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar jonge, getalenteerde studenten die goed passen bij je bedrijf. Gelukkig is er een slimme en efficiënte manier om direct in contact te komen met deze doelgroep: via een samenwerking tussen JoppBoard en Knaek. Als bedrijf kun je zichtbaar worden op een platform met een database van 200.000 studenten en waar zich jaarlijks 80.000 nieuwe (eerstejaars)studenten aansluiten. Maar hoe werkt dit precies en waarom is dit de perfecte kans voor jou om je vacatures te promoten? 

Wat doet Knaek en hoe kun jij hiervan profiteren? 

Knaek is een bekend platform onder studenten in Nederland, vooral vanwege de vele kortingen die ze aanbieden. Jaarlijks sluiten 80.000 nieuwe studenten zich aan bij Knaek om te profiteren van exclusieve deals. Dit zorgt ervoor dat het een platform is waar jong talent wordt bereikt. Zo weet je zeker dat jouw vacatures opvallen bij een doelgroep die je anders misschien moeilijker zou bereiken. 

Dankzij een technische samenwerking met JoppBoard, hét selfservice vacatureplatform dat zich richt op studenten en pas afgestudeerden, worden alle vacatures die je op JoppBoard plaatst ook direct zichtbaar in de Knaek-app en op de website van Knaek. Dit betekent dat je vacatures onder de ogen komen van een database met ruim 200.000 studenten die actief op zoek zijn naar kortingen en mogelijkheden om bij te verdienen of werkervaring op te doen. Zo vergroot je je bereik aanzienlijk en heb je meer kans om die ene perfecte kandidaat te vinden. 

Hoe werkt de integratie

Het proces is eenvoudig en naadloos geïntegreerd met je bestaande vacatureplaatsingen. Zodra je een vacature plaatst op JoppBoard, wordt deze direct doorgezet naar de website van Knaek en in de Knaek-app. De studenten kunnen daar door de verschillende vacatures scrollen en zien precies welke functies beschikbaar zijn. Wanneer ze interesse hebben, kunnen ze direct via de app met één klik op de knop solliciteren voor jouw functie. Dit maakt het voor studenten gemakkelijk om in één app zowel kortingen als kansen op werk te vinden. En voor jou als werkgever betekent dit een verhoogde zichtbaarheid bij een specifieke doelgroep die continu op zoek is naar manieren om ervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen. 

De voordelen op een rij 

Waarom zou je jouw vacatures op JoppBoard plaatsen? We hebben de voordelen op een rijtje gezet: 

  • Direct toegang tot een database van 200.000 studenten, waar zich jaarlijks 80.000 nieuwe studenten bij aansluiten. 
  • Gerichte zichtbaarheid van je vacatures bij een doelgroep die heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in bijbanen, stages en startersfuncties. 
  • Eenvoudige sollicitatieprocessen. Studenten kunnen direct vanuit de app solliciteren, wat de drempel verlaagt en het voor hen gemakkelijker en aantrekkelijker maakt. 
  • Vergroot je bereik. Je vacatures worden zichtbaar voor een doelgroep die je anders misschien niet zo snel zou bereiken. 

Tijd om in actie te komen 

De arbeidsmarkt is competitief en studenten zijn vaak op zoek naar flexibele en interessante banen die passen bij hun studie. Door je vacature(s) op JoppBoard te plaatsen, zorg je dat je opvalt tussen de concurrenten. Je bereikt een doelgroep die moeilijker te bereiken is via traditionele kanalen en je maakt het hen gemakkelijk om direct te solliciteren.